SÄPO försöker utvisa Strömsunds-terrorist

Socialdemokraterna kan stoppa utvisningen Terrorister i Uzbekistan får inte gå före i bostadskön och får inte leva på bidrag och hittepåjobb medan de planerar sina terrordåd. Istället förföljs de av myndigheterna. Ni pågår en maktkamp mellan SÄPO och Socialdemokraterna om huruvida Sverige ska utvisa utländska terrorister till länder där terrorister förföljs av myndigheterna.

Islamiska Staten i Strömsund drabbades av ett bakslag förra året då Säkerhetspolisen och Nationella insatsstyrkan slog till mot misstänkt tillverkning av stridsgas. Tillslaget kom efter att Socialdemokraterna i Strömsund under många år byggt upp och finansierat de extrema islamisternas verksamhet.

Efter att Tingsrätten konstaterat ett planerat terroristdåd friades sedan de misstänkta terroristerna i Hovrätten, men flera dömdes ändå för att ha finansierat terrorism i andra folkgruppers länder. Ledaren från Strömsund dömdes till 4 månaders fängelse istället för 7 år, och utvisningsbeslutet från Tingsrätten hävdes.

Nu har dock SÄPO tvingat fram ett nytt utvisningsbeslut, mot Migrationsverkets uttalade vilja, mot en Strömsundsbo som i Hovrätten dömdes för att ha finansierat Islamiska Statens terrorverksamhet.

Terroristiska muslimer är dock den svenska regeringens få kvarvarande kärnväljare, och utvisningsbeslutet väntas därför möta stort motstånd från Socialdemokraterna. Det var Socialdemokraterna som via sin myndighet Migrationsverket försökte stoppa utvisningsbeslutet i Tingsrätten.

Socialdemokraternas motivering för att låta den dömde terroristen stanna i Sverige är att hans hemland förföljer terrorister.

SÄPO har alltid varit misstänksamt mot Socialdemokraternas misstänkta kosmopolitism (landsförräderi), och har därför alltid svartmålats och förlöjligats av det svenska etablissemanget.