Regeringens spionchef åtalas för grovt koppleri

Tvingade sambon att bli hora Den svenska regimens högste spionchef åtalas nu för att under många års tid ha tvingat sin sambo att vara prostituerad. Det är efter att spionchefen avslöjats som misstänkt hallick som många av Sveriges muslimska ledare fängslats för terrorismkopplingar.

S-regimens högste spionchef som lett kampen mot våldsbejakande extremism i landet häktades i våras för grovt koppleri - efter att under åratal ha tvingat sin sambo att prostituera sig. Nu åtalas spionchefen för brottet.

Spionschefen har bland annat arbetat som chefsanalytiker på den militära underrättelsetjänsten MUST, som ställföreträdande sektionschef på MUST, och har varit chef för NCT - Nationellt centrum för terrorhotbedömning, som är en arbetsgrupp som förbinder MUST med SÄPO och FRA.

Svenska myndigheters anmärkningsvärda korruption och vanstyre har lett till att många svenskar nu helt tappat förtroendet för systemet. På nätet hörs många röster som beskriver samhällsförfallet i realtid och hur farligt det kan bli i framtiden:

"Jag har ingen tilltro till ett system som ruttnar från insidan. Detta är en skam för Sverige. Ett land som hyllar kriminella och som de facto styrs av kriminella. Jag skulle inte tveka en sekund att dra vapen mot myndighetspersoner i det här landet. NI svek oss, inte tvärtom", skriver en medborgare på sociala medier.

"Problemet är inte att människor saknar viljestyrka, utan att tusentals anställda enbart koncentrerar sig på att bryta ned vår självkontroll. Tekniken är inte neutral, utan skräddarsydd för våra svagheter", skriver en kvinna som pekats ut som Spionchefens sambo.

Åtalet mot regeringens spionchef är bara ett i mängden den senaste tiden där högt uppsatta regimanhängare i Kapten Klänning-klassen avslöjats och hängts ut av oppositionella. Många har tvingats bort i samband med #metoo-kampanjen, en psykologisk operation där vänstermänniskor anklagar andra vänstermänniskor för sexövergrepp.

Utöver #metoo finns även flera andra fall. I början av året dömdes exempelvis Försvarsmaktens reklamansikte för Pride till fängelse för grovt barnpornografibrott, något som knappast hade kunnat göras utan oppositionens osynliga hand. Ett drygt år innan det hängdes en av de kändaste ledarna för Socialdemokraternas spionorganisation EXPO ut för att ha våldtagit vänsterkvinnor under 15 års tid.

-Hans kvinnohat, det genomsyrade verkligen allt. Han hade verkligen ingen respekt för någon kvinna och smutskastade kvinnor hela tiden, berättar en av de drabbade om EXPO-ledaren.

Inte så förvånande kanske har den politik som just Socialdemokraterna och EXPO företräder lett till att hundratusentals svenska kvinnor våldtagits. På den listan finns Spionchefens sambo, som han enligt åtalet tvingade till prostitution.

Läs mer om samma ämne